Hírlevelek
Regisztráció
Orvosok a hálón
Orvosok
Dr. Bajtai Sándor
Kérdezzen!
Dr. Bajtai Sándor
Vas

6072
Tisztelt Doktor Úr!
Azt szeretném kérdezni öntől hogy normális dolog-e az Ön véleménye szerint hogy szeretkezés után de lehet hogy már közben is nagyon erős szivdobogás érzésem van sokszor 200 fölé is felmegy a pulzusom , És bekell vallanom hogz ettől én nagyon ideges leszek és félek hogy ez kihatással lesz a szerelmi életemre . És a párom megfogja ezt unni, hogy én köyben mindig a pulzusomat számolom. syeretném önnel kivizsgáltatni magam -
Várom bíztató válaszát
Tisztelettel
Fekete József
Kedves Fekete József!
Javaslom, hogy kérjen otthoni vizsgálatként 24 órás EKG Holter vizsgálatot, és amikor a gép fennt van, akkor szertkezzen párjával. A kialakuló ritmuszavar igy látható lesz,és annak a megfelelő kezelésére lehetőség nyilik.
Üdvözlettel:
Dr. Bajtai Sándor

5659
Tisztelt doktor Úr!Én egy 18 éves sportoló lány vagyok, és az a problémám, hogy már többször előfordult, hogy a pulzusom felment 230 körülire.Nem tévedek, van pulzusmérőnk,azzal mértem meg. Volt úgy, hogy idegességtől, vizsga előtt történt ez. Olyankor nagyon megijedek,halálfélelmem van,hogy egyáltalán bírja e ezt az ütemet a szívem.Általában 1 óráig áll fenn.Ha lefekszem, pihenek, akkor sem múlik el, csak egy idő után "gondol egyet a szívem" és a normális ütemben ver. Néha szoktam bevenni 25mg betalocot, olyankor hamarabb elmúlik. Ön szerint ez pánikbetegség, vagy szívbetegség, vagy ki fogom nőni?
Köszönettel:B.Alexandra
Kedves Alexandra!
Pánikbetegségtől nem lesz ilyen gyors pulzusa.
Jelentkezzen kardiológus szakorvosnál, további kivizsgálásra.
Üdvözlettel:
Bajtai Sándor dr.

Összesen: 1 oldal
1


Bemutatkozás      Szolgáltatások      Kérdezzen!

Dr. Bajtai Sándor

kardiológia
bajtai@gmail.com

Szponzorált hirdetések